In de gebruikerseigenschappen kunt u uw persoonlijke gegevens opslaan en bewerken.

Afgezien van de informatie over achternaam, voornaam en e-mailadres, zijn alle gegevens optioneel.

U kunt ook een foto opslaan in de gebruikerseigenschappen, die in het dashboard wordt weergegeven.

Om u maximale transparantie te geven over uw gegevens, kunt u de gegevens die u heeft opgeslagen bekijken in het voor ons beschikbare formaat.

Ook heeft u via dit scherm de mogelijkheid om uw gegevens en uw account permanent te verwijderen. Let op: als u deze optie gebruikt, all worden uw gegevens onherroepelijk verwijderd.