I brugeregenskaber kan du gemme og redigere dine personlige data.

Bortset fra oplysningerne om efternavn, fornavn og e-mail-adresse er alle data valgfri.

Du kan også gemme et foto i brugeregenskaber, der vises i instrumentbrættet.

For at give dig maksimal gennemsigtighed om dine data kan du se de data, du har gemt i det format, der er tilgængeligt for os.

Du har også muligheden for permanent at slette dine data og din konto via denne skærm. Bemærk: Hvis du bruger denne indstilling, alle dine data slettes uigenkaldeligt.